skip to Main Content
Kuka olen

Myyn asuntosi. Vuosien kokemus hyvinkin erityyppisistä asunnoista ja kiinteistöistä mahdollistaa laajan asiakaskannan ja tehokkaan myynnin. Toimialueeni on pääasiassa pääkaupunkiseutu, mutta olen myynyt mm. kesämökkejä Päijät-Hämeestä ja loma-asuntoja Espanjasta. Asiakastyytyväisyys on merkittävä mittari ja juuri siksi minun ei ole juuri tarvinnut tehdä maksullista markkinointia siihen, että saisin hankittua asuntoja myyntiin. Pystyn siis panostamaan sinun asuntosi myyntiin.

Mielestäni asunnon myyntiin tarvitaan LKV-pätevyys. Olen nähnyt niin moneen kertaan mitä tapahtuu, jos välittäjä toteaa, että häntä kiinnostaa vain myynti. Minua kiinnostaa myös tulevaisuus eli en halua käyttää aikaa mahdollisiin kaupanteon jälkeisiin riitatapauksiin. Ne ovat raskaita kaikille. Siksi kaikki merkittävät asiat tuleekin selvittää etukäteen! Mikäli välittäjällä ei ole riittävää motivaatiota edes LKV-pätevyyden hankkimiseen, niin miksi hänellä olisi mihinkään muuhunkaan?

Aloitin kiinteistönvälityksen tv:stä tutussa yrityksessä. Siirryin valtakunnalliseen ketjuun, jossa minusta tuli hetkessä tiimipäällikkö. Vedin omaa myyntitiimiä ja sparrasin välittäjiä uskomaan itseensä ja myytäviin kohteisiin – tuolloin oli asuntokaupan pohjavuosi. Kolme vuotta pyöritin menestyksellä uutta välitysliikettä Helsingin Herttoniemenrannassa. Tätä kautta pääsin myös mukaan ulkomaan asuntokauppaan. Nyt toimin myyntijohtajana Estacon LKV:ssa erikoistuen entistä voimakkaammin kiinteistökauppaan ja uudiskohteisiin.

Pitkä kokemus, laajat omat kanavat ja moderni markkinointi tuottavat tuloksia. Myytävät asunnot kuvaa aina ammattivalokuvaaja ja tarvittaessa riippuen myytävästä kohteesta, erilaiset videot, kopterikuvat ym. ovat mahdollisia. Perehdyn aina tarkasti asuinalueeseen ja tässä minulla on valtava etu kymmenen vuoden kokemuksesta Vantaan kaupungin päätöksenteossa ja ennen kaikkea kaupunkisuunnittelusta. Tämä auttoi katsomaan asioita laajemmin. Se mittava kokemus mitä minulle on kertynyt, on ehdottomasti opastanut tuntemaan eri alueet erittäin hyvin – navigaattoria ei tarvita Espoossa, Vantaalla eikä Helsingissä. Asun Helsingin kantakaupungissa ja toimistoni on idässä, Vartiokylässä. Näistä minun on helppo liikkua ympäri pääkaupunkiseutua.

Nähdään näytöllä tai tilaa ilmainen asuntoarvio!

View Past Projects
Tilaa ilmainen arvio

Täytä alla oleva lomake, niin tilaat arviokäynnin. Käynti ei sido sinua mihinkään ja suullinen arvio on ilmainen. Samalla saat välitystarjouksen.

Back To Top